תינוקת שנפלה על השיניים הקידמיות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

17/07/2006 | 09:23 | מאת: ima

בתי בת השנה +3 חודשים נפלה על הפנים ונחבלה בשיניה הקידמיות. השיניים והחניכיים נפגעו. שן אחת נשברה והשנייה התנדנדה במשך שבוע עד שאחיה הגדול משך כוס מהפה שלה בכוח והוא פשוט הוציא לה את השן. החניכיים במקום שבו הייתה השן נראות מוזר בצבע ובצורה. לאן עליי לפנות במקרה כזה?

07/08/2006 | 10:27 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לאמא המודאגת שיני חלב שנשברות בד"כ מומלץ לעקור על מנת להמנע מזיהום לנבטי השיניים הקבועות. כמו כן יש צורך במעקב אצל רופא שיניים לילדים בברכה ד"ר מיכה פלד

08/08/2006 | 23:55 | מאת: ima

ענית לי לגבי תינוקת ששברה שן קידמית השן ושן אחת נפלה .המלצת ללכת לביקורת אצל רופא שיניים לילדים האם אתה יכול להמליץ על רופא טוב באיזור ירושלים שלא לוקח תשלום על בדיקה או תשלום סימלי? אם כן אודה לך מאוד.אמא

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות