גוש בלחי הימני בתוך הפה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

20/06/2006 | 21:36 | מאת: lea

שלום רב! לפני כחדשיים וחצי צמח לי באזור בוקלי מצד ימין נימושו גוש בגודל בערך 1.0 ס"מ עגול רגיש במישוש. הפניתי ע"י רופא המשפחה לרופא א.א.ג . קבלתי טיפול תרופתי של augmentin 875 של כ 40 כדורים. הטיפול התרופתי לא עזר והופניתי עכשיו למח' א.א.ג בבית חולים בלינסון. ברצוני לשאול האם ידוע לכם על מקריים דומים ומה הסיבה למקרה כנ"ל. כמו כן איך מטפלים ? ברצוני לציין שב 1.2.2006 עברתי השתלה של 6 שתלים ועצם בחלק העליון של הפה. מודה מראש על תשובתכם.

07/07/2006 | 15:54 | מאת: ד"ר מיכה פלד

ללאה לא ככ ברור מהתיאור כיצד נראה הגוש ייתכן ומדובר בפיברומה טראומטית בעקבות נשיכה של הלחי. במידה ואין שיפור כדאי לקחת ביופסיה בברכה ד"ר מיכה פלד

11/08/2006 | 21:37 | מאת: lea

שלום לד"ר מיכה פלד ! בתאריך 2.8.2006 בהרדמה מקומית נעשתה לי כריתת הנגע .בחלק הפנימי של הלחי. אחרי הנתוח קבלתי ematoma בלחי. תוכלי בבקשה להבהיר לי מה זה האמטומה הזו מה הטיפול בה ( אני מקבלת augmentin 875 פעמיים ביום) ואחרי כמה זמן היא אמולה להיעלם? מודה מראש על תשובתך.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות