סד לשיניים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

12/06/2006 | 12:54 | מאת: מיכל

שלום בפגישה עם רופא פה ולסת, הומלץ לי לעשות סד לשיניים, הוזהרתי מאוד שלא לעשותו אצל רופא שיניים, אלא אצלם בבית החולים (הרבה מאוד כסף). בכל זאת עשיתי אצל רופא שיניים, ואני מפחדת שאני עושה נזק לשיניים. בבוקר לאחר לבישת הסד, הלסתות שלי נעולות וכואבות. האם הסד באמת לא יעיל או מסוכן? תודה רבה, מיכל

14/06/2006 | 16:52 | מאת: ד"ר מיכה פלד

למיכל אני מצטט מדבריך "פגישה עם רופא פה ולסת, הומלץ לי לעשות סד לשיניים, הוזהרתי מאוד שלא לעשותו אצל רופא שיניים, אלא אצלם בבית החולים" בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות