ליעל

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

10/06/2006 | 15:53 | מאת: סיגל

שלום לך יעל!! קודם כל אני אגיד לך שהבחירה שלך לעבור את הניתוח בבי"ח רמב"ם הוא מצויין כי מניסיון יש שם רופאים מעולים ואחד ההתמחות הגדולה של בי"ח זה הוא כירוגיה פה ולסת. ההחלמה מבחינה פיזית לא כזאת קשה רק ביום יומיים הראשוניםחוץ מקצת כאבי ראש פה ושם ואוזניים. רק קשה מאוד הקטע שהפה סגור במשך חודש זה נורא קשה , ותקחי בחשבון שאת הולכת לרדת במשקל בגדול(הורדתי 4 קילו שזה משמעותי בשבילי לרעה). לפי מה שהבנתי היא עלולה לסוג בחזרה אחורה.

11/06/2006 | 13:23 | מאת: יעל

שלום סיגל תודה רבה רבה על התשובה(אח"כ ראיתי שכבר תארת את הניתוח).הקטע של חודש ללא פתיחת הפה לא בנוי בשבילי.כנראה אותר על כך אבל נראה לי ש הבעיה שלי קצת אחרת. אני מטופלת אצל רופא שעובד שם. אתענין בדיוק מה עלי לעבור. אני שוב מודה לך ומקוה שתחלימי במהרה וללא סבל. שבוע טוב

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות