שאלה תקועה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

07/06/2006 | 19:53 | מאת: מיתר

הלסת שלי תקועה כמעט לגמרי, אני פשוט לא יכולה לפתוח את הפה אפילו כדי לאכול. בכוח ובכאב אני מצליחה לפתוח ממש מעט כך שבפתח הקטן שנהיה להכניס קצת אוכל. יש לי סד לילה כבר כמה שנים , אני לא ממש בטוחה אם הוא עוזר לי או לא ובכלל בקושי אותו אני מצליחה להכניס עכשיו. האם יש דרך נוספת שאפשר לפתור את הבעיה? הרי לא יכול להיות שסד לילה זה הפתרון היחידי נכון? אני מקווה ככה לפחות תודה מראש מיתר

14/06/2006 | 16:36 | מאת: ד"ר מיכה פלד

למיתר מומלץ לפנות מרפאות פה ולסת , ייתכן ויש צורך בהתערבות כירורגית במפרק. בברכה ד"ר מיכה פלד

15/06/2006 | 22:55 | מאת: מיתר

אפשר בבקשה לדעת מה הכוונה בהתערבות כירורגית במפרק? הייתי אצל רופא השיניים שלי, הוא נתן לי בנתיים אטופן ואמר שנעשה סד לילה חדש, שזה בעצם מה שהציעו לי לעשות במרפאת פה ולסת כשהייתי שם פעם אחרונה לפני כמה חודשים. וויתרתי על סד חדש בגלל העלות היקרה שלו.

29/06/2006 | 17:50 | מאת: ישראל

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות