שן בינה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

22/01/2004 | 15:46 | מאת: מני

עקרתי שן בינה (כירורגית) לפני 5 ימים ורמת הכאב עדיין גבוהה. האם זה נורמלי ? מתי הכאב אמור לדעוך ?

22/01/2004 | 23:36 | מאת: לילך

מני שלום אני לא רוצה לייאש אותך, אבל כנראה שזב נורמלי, גם אני עברתי עקירת שן בינה, היו לי כאבים נוראים במשך שבועיים, ציפיתי שהכאבים יעברו אחרי שלוש ימים- והם לא עברו- כמוך חשבתי שמהו לא בדר, ולא הגיוני שכל- כך כואב לי, חזרתי לרופא שפשוט צחק עלי, בקיצור, מתוך ניסיון ולא מתוך ידע רפואי- כנראה שזה נורמלי, צריך סבלנות, אין מה לעשות, תנסה נורפון פורטה עוזר במשהו, או שתבקש מרופא מרשם לפרוקסול פורטה. בכל מקרה אין ברירה, עניין של זמן וזה עובר תחזיק מעמד, עוד שבועיים הכל יהיה מאחורייך

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות