המאוכזבת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

21/01/2004 | 22:51 | מאת: מעוצבנת

שלום האמת שאני קצת מאוכזת- שאלתי שאלה בקשר לשתי אופציות ניתוח- לא קבלתי חצי תשובה, שאלות אחרות נענו. מה קורה? לא בא לענות? אין חשק? לא צריך , זה רק מה שרציתי להגיד וחבל לי על הזמן להכנס ולבדוק אם יש תשובה כי ההתעלמות בולטת

23/01/2004 | 12:04 | מאת: ד"ר מיכה פלד

חבל שאת מרגישה כך האם עלה על דעתך שאני לא יכול כי אני באבל לדוגמא . חשבי על כך .

23/01/2004 | 16:28 | מאת: מבקשת סליחה

שלום המון סליחה, אני גם מודעת שהעבודה במסגרת הפורם היא בהתנדבות אז באמת סליחה, אני לוקחת את דברי בחזרה ואת דבריך לוקחת לתשובת ליבי המצטערת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות