מסיכת שיחזור לעין

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

18/05/2006 | 16:52 | מאת: דוד

לפני חצי שנה עברתי ניתוח לכריתת גידול מארובת העין +מקסילה +עין +עפעפיים במהלך הניתוח מילאו את הבור שנצר משריר בבטן, לאחרונה בביקורת שעשיתי נאמר לי שאין אפשרות לשחזר עין ויש אפשרות להתאים למקום חיצונית מסיכת שיחזור דמוי עין 1. האם אין אופציה אחרת לשחזור ? 2. האם המסיכה ניראת אנושית(עד כמה שאפשר) וממה היא עשויה? תודה מראש דוד

29/05/2006 | 13:46 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לדוד המסיכה עשויה בד"כ מסיליקון , לא ניתן לבצע שחזור אחר שכן חלל הארובה מלא. במרפאה לשיקום פנים ולסתות יוכלו להסביר לך ואף להדגים בפירוט כיצד נראית העין התותבת. בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות