ילדה בת שנה - לשון קשורה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

20/01/2004 | 18:23 | מאת: ליבנת

יש לי ילדה בת שנה וחודש רופא ילדים אמר לי שיש לה לשון קשורה (או איך שלא יקראו לזה) אני רואה שלילדה קצת קשה להוציא את הלשון החוצה, השאלה שלי האם זה לא כואב ? והאם יש טיפול ומה הוא ? ת וד ה

23/01/2004 | 08:02 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לשון קשורה זאת תופעה שבה ישנו רקמה התופסת את הלשון לריצפת הלשון . הטיפול בו הוא קל ופשוט ללא סיבוכים מיוחדים פשוט חותכים אותו והמגבלה בתנועה נעלמת.

27/01/2004 | 12:35 | מאת: נטלי של שלושה

שלום רב נולד לי בן במוצ"ש בן 4 ימים הרופא אמר שיש לו לשון קשורה האם עדיף לבצע את החיתוך עכשיו או שיש טעם לחכות לגיל שנה

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות