קשר בין סחרחורות ללסת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

19/01/2004 | 14:26 | מאת: רותם

שלום. אני סובל מסחרחורות לא של איבוד שיווי משקל. פשוט דברים זזים לי מול העיניים כל הזמן. הנוירולוג שלי אמר לי שלפעמים בעיה בפה ובלסתות יכולה להשפיע ולפי הסימפטומיםהוא שכנראה מפה הבעיה. האם באמת יש קשר בין הפה טו הלסת לסחרחורות כמו שלי (לא של איבוד שיווי משקל)?

23/01/2004 | 12:07 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום חסרה לי אינפורמציה כמו האם עברת תאונה או חבלה בפנים בזמן האחרון האם אתה שוחק שיניים ויש לך בעיות מפרקים. בן כמה אתה.

24/01/2004 | 12:34 | מאת: רותם

אני בן 22. לא יודע אם אפשר לקרוא לזה חבלה אבל לפני 3 שנים נפלתי על הראש בצבא ונתקעתי בקיר בטון,היה לי זעזוע מח קל מאוד. כיום אין לי שום חריקות שיניים או בעיות במפרקים.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות