רנולה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

03/04/2006 | 15:20 | מאת: אדיבו

שלום, רציתי לדעת מה הטיפול המקובל בארץ לרנולה תת לשונית (יצירת פתח וחבישה, הוצאה כירורגית, הזרקת חומר הגורם להיעלמותה) ומה דחיפות הטיפול במידה והרנולה אינה גורמת כל הפרעה תודה

20/04/2006 | 20:11 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לאדיבו מקובל גם להוציא את הרנולה וגם רק להסיר חלק ממנה " וליצור פתח" ההעדפה היא בד"כ על פי גודלה ודעת הכירורג המטפל. במידה ומשאירים אותה היא עלולה לגדול , להזדהם ולעיתים אף לסכן את דרכי האויר בברכה ד"ר מיכה פלד

13/04/2007 | 12:33 | מאת: ריי

חולקת (על בסיס ניסיון וידע) על דעתו של הרופא כאן. תחום של כירורגיית פה ולסת (בדרך כלל...לא אקסקלוסיבי). חפש מי שעושה ניתוח זה בלייזר. אחרת זה יהיה סיפור בהמשכים. ראו הוזהרתם.

17/09/2008 | 22:23 | מאת: עירית

מה הטיפול המקובל ברנולה מתחת ללשון? האם עדיף ניתוח כרוגי או ליזר? מה קורה במידה ולא מסירים את הרנולה? אשמח לשמוע את דעתכםן בנושא. בתודה עירית

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות