דואגת מאוד מאוד

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

07/03/2006 | 14:07 | מאת: תמר

שלום רב, רופא הילדים אבחן אצל ביתי בת ארבעה חודשים ממצא מעט ציסטי במנדיבולה באזור חותכת לטרלית מימין. הוא הפנה אותי למרפאת פה ולסת, אך יש להם תור לעוד חודש. מכיוון שאני בלחץ חודש זה הרבה זמן מבחינתי. מה זה בדיוק הממצא הזה? האם יש סיבה לדאגה??? אודה לכם לתשובה בהקדם.

19/03/2006 | 12:54 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לתמר בילודים תתכן ציסטה באזור החניכיים , בד"כ מדובר מהשק הדנטלי ( האזור בו השן מתפתחת )של חותכת חלבית העודת לבקוע. הממצא איננו מסוכן. בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות