קליקים בפרק הלסת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

02/03/2006 | 19:14 | מאת: גדי

4 שנים של קליקים בצג אחד של פרק הלסת בזמן לעיסה, לאחר בדיקות אמרו שאין מה לעשות, בזמן האחרון התחיל ציפצופים באוזן (טינטון כל הזמן) שבאותו הצד, אני בבדיקות של אאג ולפני MRI. שאלתי האם זה יכול לנבוע מהפרק? האם אפשרי לבקש שבאותה הזדמנות יעשו MRI גם על הפרק הזה?

03/03/2006 | 09:09 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לגדי שלום! סבירות גבוהה לכך שהקליקים שאתה שומע מקורם ממפרק הלסת כמו כן גם הצפצוף באזניים. MRI היא הדמייה מצויינת למפרקי הלסת בהצלחה ד"ר מיכה פלד

03/03/2006 | 14:26 | מאת: גדי

כן הקליקים מורגשים ונובעים מהפרק וזה מקורם, ה MRI הוא מאאג לבירור הטינטון של האוזן. השאלה אם ישנה אפשרות וזה מקובל שבאותה הזדמנות שתעשה גם בדיקת MRI לפרק? מי צריך להורות על שילוב בדיקה זו? והאם יש אפשרות לתקן את הקליקים?

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות