בדיקת חלל הפה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

24/02/2006 | 14:20 | מאת: liat1953

אחד הדברים שלא נמצאים מספיק במודעות הישראלית הוא נושא מצב הפה ולאו דוקא רק שיניים. ביקשתי מרופאת השיניים שלי שתבדוק את הפה,להערכתה לא רואה שום דבר חריג ואני חושבת שהבדיקה לא מספיק יסודית... למי עלי לפנות על מנת שיערוך בדיקה יסודית? אני סובלת שנים מדימומים בעת ציחצוח שיניים והשבוע גיליתי מן דימום תת עורי בקדמת הלסת העליונה,מה זה יכול להיות. תודה ליאת

19/03/2006 | 13:17 | מאת: ד"ר מיכה פלד

ליאת שלום! במידה ואינך סומכת על הבדיקה ניתן לפנות למרפאות פה ולסת או למרפאה לרפואת הפה. דמם מהחניכיים יכול להצביע על דלקת מומלץ כטיפול ואבחנה ראשונית ניקוי חניכיים בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות