בעיות במפרקים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

17/01/2004 | 23:40 | מאת: חגית

שלום, לפני כעשר שנים, הובחנתי כסובלת מבעיה כרונית של חריקת שיניים, הגורמת לגריסת מפרקי הלסת, והותאם לי סד לילה. כמו כן, עקב בעיה זו, אני סובלת תדיר מכאבי ראש חזקים עד מאוד. רציתי לדעת, האם יש טיפולים נוספים לבעיה זו, פרט לסד לילה, אשר אינו עוזר במאת האחוזים.

18/01/2004 | 09:57 | מאת: ד"ר מיכה פלד

הטיפול הבסיסי אני רואה שקיבלת אולם יש לבדוק את הסד האם הוא סד קשיח או רך האם המגעים נשחקו או יש צורך באיזון ובנוסף אפשרי ומומלץ לבצע פיזיוטרפיה בשריר הלסת לפי הסיפור נראה שישנה בעיה בשריר הטמפורליס אנא גשי לרופא המטפל וידעי אותו על הבעיות.

18/01/2004 | 18:32 | מאת: חגית

שלום, הסד אשר הותאם לי, הינו סד קשיח, ועבר טיפולים סדירים. רופא פה ולסת המליץ לי לעבור טיפולי ביופידבק. האם כדאי לעבור טיפולים אלו, ואם כן, איכן ניתן לעשות זאת?

23/01/2004 | 12:13 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום רב . אנא מסרי לי את האזור שאת גרה ואנסה לעזור בצורה יעילה. בכל מקרה את מוזמנת למחלקתי.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות