מקווה שבפורום הנכון...

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

12/02/2006 | 15:29 | מאת: ענת

אכלתי ערמונים ואחד מהם לא ניתן היה לקלף אותו ביד אז ניסיתי לעשות בו חריץ (כדי שאוכל לקלף) בתוך הפה. פתאום נשמע פיצוץ רותח בתוך הפה . כל החום הכלוא שבו התפרץ לתוך הפה. טפשי אבל זה מה שקרה. השפה העליונה נפוחה, הלשון חרוכה ואדמומית ובצידו העליון הפנימי של הפה ישנה רגישות גדולה. האם ניתן לעשות משהוא או להשתמש במשהוא בתוך הפה?

15/02/2006 | 13:36 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לענת ככ הנראה מדובר בכוייה , למזלך הריפוי בחללהפה מהיר יחסית וסביר להניח שאי הנעימות תחלוף עוד מספר ימים. בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות