עזרה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

09/02/2006 | 19:58 | מאת: רונן

שלום אני בן 17 וסיימתי טיפול אורתודנטי ארוך. התוצאות מאוד טובות אבל יש דבר שמטריד אותי. נוצר מצב שרואים את השיניים הקדמיות שלי והשפה לא מכסה עליהם ובעצם אני לא יכול לסגור את הפה ב"אופן טבעי" וכל הזמן אני מנסה ללכת עם פה סגור באופן מלאכותי. זה נורא מציק לי. האם קיים איזשהו ניתוח או טיפול שיגרום לכך שהשפתיים יכסו על השיניים? מה אפשר לעשות ועם מי אפשר להתייעץ? בנוסף לכך זה שאני מנסה בכח ללכת עם פה סגור לדעתי גורם לריח רע מהפה - יכול להיות? תודה מראש

16/02/2006 | 15:44 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לרונן שלום! ייתכן ויהיה אפשר לפתור את הבעייה באופן כירורגי. יש לפנות למרפאות פה ולסת לייעוץ משותף כירורג פה ולסת ואורתודונט. בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות