עווית פנים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

15/01/2004 | 14:07 | מאת: חזרה לאנונמית

שלום לך אנונימית זה אני הבחור שביקשת ליצור איתו קשר .אני חוזר אליך שוב עם המ"ס 050536359 כי זה עניין גם לי מעניין לדעת מה קרה איתך בכל הנושא בבקשה תתקשרי אליי בהקדם האפשרי או תשאירי לי הודעה בפלפון תודה לך בכבוד רב ממיואאש מהחיים

15/01/2004 | 23:12 | מאת: אנונימית

שלום למיואש אני חוזרת הביתה מאוד מאוחר בימים האחרונים ואינני נוהגת להתקשר לאנשים בשעות כאלו- אצור קשר במהלך סופשבוע המיואשת גם

18/01/2004 | 10:29 | מאת: אנונימית למיואש

למיואש מהחיים תכנס לא מייל שלך- שלחתי לך א- מייל להוטמייל ממני המכוערת והמיואשת

18/01/2004 | 21:19 | מאת: חזרה ליפה אנונימית

ערב מצויין לכבודך האמת לא מצליח לשלוף ההודעה מהוטמייל כי יש בעיה באתר עצמו לצערי בבקשה אם אפשר לתקשר אליי או לשאיר לי הודעה בפלפון שלי בבקשה? אני אשמח לשמוע הקול שלך בברכה מיואאש להכי יפה. 050536359 אנונימית למיואש כתב/ה: > > למיואש מהחיים > תכנס לא מייל שלך- שלחתי לך א- מייל להוטמייל > ממני המכוערת והמיואשת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות