דלקת?

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

20/12/2005 | 21:40 | מאת: אסף

שלום רציתי לדעת לגבי תופעה שיש לי לאחרונה כמה פרטים . יוצא לי הפרשה לבנה כזאת מאוד מסריחה ,ברווח שבין החניכיים לשן הטוחנת התחתונה שלי . בנוסף אני ניסיתי להעביר שם קיסם והרגשתי כאילו יש מדרגה בין החלק החיצוני של השן היינו לבין החלק של השן שבתוך החניכיים ששם ניסיתי לנקות . מהם שתי התופעות הללו בבקשה. תודה

21/01/2006 | 19:13 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לאסף שלום! ייתכן ומדובר בתהליך דלקתי כרוני בשיניים או בחניכיים. פנה לרופא השיניים שלך בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות