ריח פה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

12/12/2005 | 22:27 | מאת: לימור

גם אני סובלת מזה שנים מריח רע מן הפה התחלתי זה עתה לנסות ולברר מהו הגורם לתופעה זו ומתוך כמה בדיקות הפנתה אותי רופאת המשפחה לרופא א.א.ג וזה שלח אותי לצילום פה ולסת ונמצא כי אני סובלת מסינוזיטיס כרוני ולפי דברי הרופא זאת הסיבה לריח הרע הטיפול כאמור הוא חירחור מי מלח דרך האף שלוש פעמיים ביום במשך ארבעה חודשים התחלתי חודש אבל דרך הטיפול מייאשת אותי מאוד אני פונה בשאלה : האם קיים דרך טיפול נוספת ? והאם אני צריכה ללכת לבדוק אפשרויות נוספות של סיבות לריח הרע ? ( משום שהבעיה עדין לא נפתרה) מחכה לתשובה , תודה מראש

22/01/2006 | 17:15 | מאת: ד"ר מיכה פלד

ללימור יש לוודא תחילה כי הטיפול אכן עזר לסינוסיטיס ואז לנסות ולברר מקור אחר או טיפול אחר. בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות