TMG

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

15/01/2004 | 11:37 | מאת: נעמה

שלום רב, יש לי בעיה בדיסק (TMG) בלסת. אני עושה כרגע פיזיותרפיה, וזה לא משפר את המצב. האם יש טיפולים אחרים? האם ניתוח מומלץ במקרה זה? האם תוכל להמליץ לי על רופא באזור ירושלים? תודה ושבת שלום.

16/01/2004 | 13:00 | מאת: ד'ר לוינשטיין

שלום נעמה המונח שאת משתמשת בו לא נכון. הנכון הוא TMJ שמשמעו: tempomandibular joint קיים טיפול אחר והוא סד לילה. זה בד'כ עוזר מאוד ובאזור ירושליים את יכולה לנסות בביח הדסה עין כרם במחלקת כירורגיה פה ולסת ראש המחלקה הוא ד'ר רפי זלצר ואולי הוא או המזכירה שלו יוכלו לענות לך בהצלחה

18/01/2004 | 10:15 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום רב . אני ממליץ בפניך של פרופ' דורית ניצן בפקולטה לרפואה הדסה ירושלים. אין צורך להכביר במילים אנא גשי אליה ותומרי שאנוכי הפנה אותך אליה. בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות