חתך בלשון ולובן בלשון ובריריות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

31/10/2005 | 10:37 | מאת: שני

לד"ר מיכה פלד שלום מזה כחודשיים יש לי חתך בלשון לטרלית אחורית המלווה ברגישות ניכרת וכמו כן, נתגלה לובן בריריות (בוחליות?) ובלשון (דרוזית?)מרכזית וקיבלתי משחה לטיפול מקומי. ברצוני לשאול האם זה מסוכן והאם שן שבורה יכולה לגרום לחתך בלשון ומה מקור הלובן בריריות ובלשון ושוב האם זה מסוכן או קשור לסרטן בבקשה ענה לי בהקדם.

17/11/2005 | 21:15 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לשני יש לאבחן את מקור הלון ברירית, מומלץ ע"י ביופסיה ואז לטפל בהתאם בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות