שיקום הפה אחרי עקירות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

28/10/2005 | 07:59 | מאת: ג'וש

לאחרונה עברתי כמה עקירות.רציתי לשאול מהם השיקולים לבחירת השיקום הנכון. הרופא עדיין לא החליט לגבי השתלה או תותבת. אודה לך על הבהרת הנושא. תודה.

17/11/2005 | 21:19 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לג'וש אין תשובה חד משמעית וכל מקרה הוא לגופו תלוי בכמות העצם הזמינה, מצבך הבריאותי, האם ישנן שיניים נוספות בפה, העלות הכספפית וכמובן רצונך שלך. על הרופא המשקם יש להביא בפניך את כל האופציות הטיפוליות המתאימות למקרה שלך על יתרונותיהן וחוסרונותיהן של כל שיטה. בברכה ד"ר מיכה פלד

17/11/2005 | 22:12 | מאת: ג'וש

לד"ר פלד שלום רב, תודה על תשובתך הענינית. בהחלט אעזר בה.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות