בליטה קשה בחיך עליון בדיוק ליד שן שנעקרה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

01/02/2024 | 11:41 | מאת: חניגה

שלום רב לפני כ4 חודשים עקרו לי שן טוחנת. המקום של העקירה עצמה נראה מצוין אבל בצד , בחיך לכיוון הלחי יש בליטה קשה שמורגשת היאב עלידי הלשון וגם נראית לעין כמו עצם , לא ברור בדיוק מה זה. זה לא כואב. אבל זה קצת מדאיג אותי. מה זה יכול להיות? יכול להיות גם שתמיד היתה אבל התחלתי להרגיש את זה רק אחרי העקירה או שהופיעה פתאום לאחר העקירה

בליטה של עצם שלא התארגנה ״ ממש יפה״ ( שמכוסה ברקמת חניכיים) היא אחת האפשרויות. בנחת שווה ביקור בחזרה אצל הרפא הנטפל.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות