כאבים חזקים במיפרק הלסת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

12/01/2024 | 15:43 | מאת: עדנה

שלום.בת84.כבר כמה שנים סובלת מכאבים במיפרק לסת ימין באזור הרקה כנראה מבריחת סחוס כמו שיש לי בכל מפרקי הגוף לצערי. כבר שבוע שסובלת מכאבים מאד חזקים בצד שמאל גם ברקה. ישנה כבר שנים בלילה עם סד לילה. משגיחה לא לאכול אוכל קשה ללעיסה. לוקחת כבר יומיים איבופן\אדקס. האם יש לך עיצה איך להקל על הכאבים עד שיהיה לי תור לפה ולסת בבי'ח שע'צ שם ראתה אותי רופאה מומחית בשנת 2022 אבל לא קיבלתי אז כל טיפול. רק צילום ....כואב מאד עכשיו! תודה

במקרים של החמרה כפי שמתואר ההמלצה הכללית הינה להיעזר בנוגדי כאבים.( לא אוכל לתת כמובן המלצה ספיציפית ). כלכלה רכה. במידה והכאבים כה עוצמתיים שלא מגיבים לטיפול תרופתי ( נדיר שזה המצב) תמיד ניתן לגשת לרופא המשפחה לקבל הפניה למיון שם סביר שיבדוק אותה מומחה בתחום. בהצלחה..

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות