מזיל ריר מתוך שינה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

23/09/2005 | 00:55 | מאת: חזי

אני בן 21 וחצי וסובל מהזלת ריר מתוך שינה ברגע שאני מתחיל ללהירדם הפה שלי נפתח אוטומטית אני לא שולט בזה ברגע שאני נרדם אני מתחיל להזיל ריר זה מפריע בחיי היום יום והייתי רוצה לדעת על איזה טיפול במידה וקיים אני יכול לעבור נ.ב זה דבר שתמיד חוויתי גם בילדות אבל עכשיו זה הפך להיות מעיק ומפריע לחיי היום יום

05/10/2005 | 20:00 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לחזי על מנת להשאיר את הלסת התחתונה סגורה יש להפעיל שרירים , זה מה שקורה בד"כ בזמן עירות, במצב של שינה טונוס השרירים מופחת ובד"כ הלסת התחתונה נשמטת מה שיכול לגרום לריור תוך כדי שינה. ייתכן ובאופן כללי יש לך בעית סגר מסויימת הגורמת לך להתאמץ בסגירת הפה במצב עירות ולכן העניין ככ בולט בזמן שינה. ע"מ להגיע לאבחנה טובה פנה לייעוץ במרפאות פה ולסת. שנה טובה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות