תופעות אחרי עקירת שן בונה כלואה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

18/06/2023 | 20:54 | מאת: בר

שלום. לפני כשבועיים בוצעה אצלי עקירת שן בינה כלואה בצד התחתון הימני.אחרי כן הוו התופעות המוכרות… כמה ימים אירי העקירה דווקא אירי שהנפיחות ירדה … התחילה חוויה לא נעמה בלשון. היא לבנה בחלק הרדום.יש תחטשה מאוד לא נעימה בפה וסירחון לא נעים. בנוסף התחילה רגישות נוראית גם בצד העקירה למטה וגם למעלה בשן שעברה טיפול שורש יום לפני העקירה… בנוסף עקרו על הדרך גם שן בינה עליונה. האם התופעות מרמזות על זיהום? מה עליי לעשות ?

יש מקום בהחלט להגיע לבדיקה קלינית אצל הרופא המטפל על מנת להחליט האם ישנו צורך בטיפול תרופתי או אחר בעקבות התלונות שיתכן ומעידות על זיהום מקומי. ההחלטה כמובן הינה קלינית במעמד הבדיקה.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות