קשר בין זריקות הרדמה לעקירות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

13/06/2023 | 19:54 | מאת: ארין

האם יש קשר מוכח בין הפרעות קצב לב או דום לב לבין זריקת הרדמה לשם עקירות שיני בינה ? למשל האם שמעת על אנשים עם הפרעות קצב קלות כגון פעימות מוקדמות שעברו עקירות שיני בינה ? אשמח לדעתך 🙏

במצב של רקע לבבי יש להיוועץ עם הקרדיולוג המטפל וליידע אותו מהו הטיפול הכירורגי שצפוי. ( מכתב מסודר מרופא השיניים/ הכירורג שצפוי לבצע את הפרוצדורה הטיפולית). מצבים של חוסר יציבות לבבית מחייבים תשומת לב יתרה. אינני מכיר מצב של דם לב בעקבות עקירת שן בינה על רקע פעימות מוקדמות.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות