בליעת כדורים ברקסין

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

01/06/2023 | 17:14 | מאת: אביאל

שלום,כבר מספר ימים אני נוטל כדורי ברקסין 20 מג בעקבות דלקת במפרק הלסת,ולי אישית יש בעיה גדולה מאוד עם כדורים ואני לא רוצה לחתוך אותם כי הבנתי שזה אסור ויכול לא להועיל לתרופה,אז השאלה שלי היא האם אני יכול לשים את הכדור בתוך מאכל (נניח קוטג') ולבלוע אותו בשלמותו? וההשפעה של הכדור לא תיפגע? תודה רבה

כאשר אין אפשרות נוספת ניתן לחתוך שכן מדובר בטבליה ( ולא כמוסה). ההמלצה הכללית הינה ליטול את התרופה הזו עם האוכל או מייד אחרי הארוחה בעזרת כוס מים.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות