כאב חזק ומאוד לחוצה עזרה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

20/05/2023 | 23:31 | מאת: מלי הסובלת

שלום רב.בת 43 בעיות במפרק הלסת ידועות. דלקת חניכיים קלה ידועה.ביום שלישי כאבי שרירים בחילות שלשולים( לא יודעת אם קשור) וחום רק בערב 37.5. ביום חמישי כרב בשן עם שורש וכתר או בחניכיים-בדיקת רופא שיניים אמר חניכיים.עם השעות והימים התחיל לנוע הכאב ללסת לצואר לראש מימין במקביל החום נמשך כרבי שרירים שלשולים. 1. האם י ש קשר בין החום ללסת/חניכיים? 2. האם דלקת מפרק הלסת גורמת לחום, 3. ממה זה נשמע לך? מה כדאי לעשות אני עובדת עצות ממש תודה

כאב וחום יכולים להיות קשורים לתגובה דלקתי כתוצאה מזיהום כלשהו. נדרשת בדיקת אופא משפחה במקביל

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות