פציעה בעגיל בלשון בתהליך החלמה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

26/04/2023 | 13:04 | מאת: ג׳יסי

עשיתי לפני ארבע ימים עגיל בלשון והוא נתפס לי בשן פעמיים וזה משך אותו מאוד מה שהוביל לשלפוחית דם קטנה באזור החור האם זה רציני או פציעה קלה ואני יכולה להמשיך בהחלמה של העגיל או שאני חייבת להוריד אותו

לעגיל בלשון ישנם לא מעט חסרונות וסיכונים לשיניים ולרקמות הרכות ( טראומה שמתבטאת בסדרים ושברים קטנים בשיניים, סיכון לזיהום בלשון עצמה, טראומה מכנית בדומה למה שהעלית כאן). ההמלצה הכללית הינה לא לאמץ את זה. לעניין התיאור שלך מומלץ שרופא שיניים יעיין ויבחן את המצב בין אם הורד העגיל ובין אם לא.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות