ביופסיה של הלשון יש לי כתמים לבנים על הלשון וטעם מלוח מוגבר לוקח כדור

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

21/04/2023 | 11:47 | מאת: ארי

ביופסיה של הלשון שיש לה כתמים לבנים טעם מלוח מאוד וסכרת לא מאוזנת מה הסיבות

אינני בטוח שאני מבין את השאלה. אם הכוונה שהאתר ממנו נלקחה הביופסיה הפך להיות עם מראה של קרום לבן, אזי סביר כי מדובר בחלק מתהליך הריפוי. בסכרת לא מאוזנת תהליך הריפוי יותר איטי. שווה ביקורת עי הרופא המטפל. אם הכוונה שקיים נגע לבן על הלשון כאשר ברקע ישנה סכרת לא מאוזנת ( שלא בטוח שיש לה קשר לכך) אז ההמלצה הינה אכן להיבדק בצורה מסודרת עי מומחה לרפואת הפה או עי כירורג פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות