ביופסה של הלשון

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

27/02/2023 | 08:59 | מאת: סאמן

לפני יותר משלוש שבועות שמתי לב שיש לי נגע לבן בצידי הלשון. בנוסף ובחצי השנה האחרונה סבלתי מבלוטת לימפה בצוואר מוגדלת. עברתי בדיקת us אשר הדגימה בלוטות נפוחות על רק דלקתי / תגובתי. לאחרונה נבדקתי ע"י מומחה פה ולסת , ולטענתו מדובר בנגע לויקופיקלי שטחי. אני ממתין לתשות הביופסה ואני לחוץ מאוד ולא מצליח לתפקד בחיי היום - יום אשצח לקבל דעתך

צר לי כי אני עונה יחסית באיחור. אך מהרגע שנלקחה ביופסיה חייבים להמתין לתשובה. המהלך עצמו נועד להגן עליך ולעזור לך מטבע הדברים. גם אם הסיכוי קלוש ביותר נהוג שממצאים לא שגרתיים יעברו בדיקה תחת מיקרוסקופ.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות