עקירת שיני בינה עליוניות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

31/01/2023 | 12:29 | מאת: מור

שלום , שלשום עקרו לי שיני בינה עליוניות דיי בקלות, למורך יישור שיניים. אני מרגישה בסדר אך מכוון שיש לי מחלת רקע אוטואמינית ואני מקבלת תרופות מחלישות חיסון , הרופא רשם לי אנטיביוטיקה מקוסיפן כטיפול מונע, לא רציתי לקחת אני מרגישה יותר טוב אין נפיחות מרגישה קצת מוזר לאחר העקירה באזורים (הגיוני) אך לוע תחילת הלוע מעט אדום, כן יש כחול ליד אזור העקירה וזריקת הרדמה. אז לקחתי אנטיביוטיקה כי פחדתי שהאודם בגרון התפתחות חיידק, ועכשיו צריכה לקחת 5 ימים 3 פעמים ביום, רציתי לדעת אם זה בסדר היה לקחת את זה יומיים אחרי העקירה? ו/או אודם בגרון הגיוני עקב עקירה בשיני בינה העליוניות? תודה

מהרגע שהרופא נתן הנחיה ההמלצה הינה להיצמד להנחיות. אם כבר התחלת טיפול אנטיביוטי אזי יש להשלים את המכסה השלמה שניתנה לפי המרשם.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות