צפצוף האוזן ותחושת כאב בלחי ימין

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

12/09/2005 | 10:32 | מאת: מירי

בc t פרקי לסת "בפוסה הגלנואידית של שולי הפוסה הקדמיים עם שינויים ציסטיים באזור זה ועם הצרות המרווח הפרקי באזור זה. בשולי הקונדייל העליונים אירגולריות קלה של הקורטסץ זה לגבי פרק ימין בפרק שמאל הכל תקין. בצד ימין חסרות לי מספר שיניים כבר די הרבה שנים . ברצוני לדעת מה משמעות פענוח הבדיקה ? ומה עלי לעשות על מנת לטפל בבעיה? תודה מראש

23/09/2005 | 08:18 | מאת: ד"ר מיכה פלד

למירי שלום! הממצאים מעידים על אפשרות של אוטאוארטריטיס במפרקים. כדאי לפנות לבירור מקיף אצל ראומטולוג על מנת לבדוק האם קיימת בעיה במפרקים נוספים. כמו כן לקבלת טיפול בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות