בליטה מעל לשפה העליונה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

13/01/2023 | 16:23 | מאת: טלי

שלום רב, לפני מספר חודשים שמתי לב לבליטה קטנה מעל השפה העליונה שיצאה פתאום. בערב שלפני שיצאה הבליטה האזור גרד לי, אך לא ייחסתי לכך חשיבות. הבליטה הייתה בהתחלה קשה לנגיעה ואז ירדה בנפיחות שלה, אך מדיי פעם שוב מתמלאת ומורגשת. רופא העור שפניתי אליו טען שהוא לא רואה שום דבר חריג. מה ניתן לעשות?

לצורך בדיקה מסודרת והתייעצות ניתן לפנות לרופא מומחה לרפואת הפה או לרופא מומחה לכירורגיה של פה ולסתות..ברוב בתי החולים ישנם רופאים כאלה.. וכמובן במרפאות פרטיות.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות