שאלה לדוקטורים בקשר לעתודה רפואית (רפואת שיניים).

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

08/09/2005 | 00:36 | מאת: xtc

שלום. אני תלמיד כיתה יב' ואני מעוניין ללמוד בעתודה רפואית בתחום רפואת שיניים. בדקתי את תנאי הקבלה, ונוכחתי לדעת שצריך 5 יחידות לימוד בפיזיקה, ו3 יחידות לימוד בכימיה. לצערי בחירת המגמות כבר נעשתה ובחרתי לעשות 5 יחידות לימוד בפיזיקה ו 5 יחידות לימוד במדעי המחשב. אני יודע שהקבלה לעתודה כוללת גם ראיון אישי, ורציתי לשאול גם אם אין לי 3 יחידות לימוד בכימיה (אולם יש לי 5 יחידות לימוד במדעי המחשב) האם יש סיכוי שאוכל להתקבל לעתודה ? אני חושב שהמוטיבציה שלי ללמוד רפואת שיניים (חלום ילדות) מפצה הרבה יותר מאשר החוסר ב3 יחידות כימיה ואני מעוניין לדעת אם יש סיכוי שאוכל להתקבל ללימודים. תודה מראש.

15/09/2005 | 09:11 | מאת: ד

הוא יענה לך אחרי הלימודים שלך בקצב הזה

23/09/2005 | 08:14 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום רב! לצערי אינני בקיא בסיכויי הקבלה לעתודה הפואית, אם כי כדאי לך לברר את העניין טלפונית, לאור הביקוש הגדול לרופאים בכלל וגם לרופאי שיניים בצבא, לא נראה לי כי יתקטננו על סוג המגמה הריאלית בה בחרת. בכל אופן לדעתי ישנו פורום מצויין ב ynet העוסק בסיכויי הקבלה למקצועות הרפואהבארץ ובעולם. בהצלחה.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות