כאבים בחלק העליון(מתחת לאוזן) של הלסת שכפותחים את

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

05/09/2005 | 20:01 | מאת: מ

הפה. אני בן 16 ויש לי קליקים כשאני פותח את הפה, זה כבר נמשך הרבה זמן וזה רק בצד שמאל. בימים האחרונים זה כאילו נתקע ואני לא יכול לפתוח פה גדול. מה זה? האם יש צורך בטיפול כירורגי או משהו בסגנון? כי מרגע שזה נתקע זה כואב גם כשאוכלים בצד שמאל עם פה קטן. וזה די מציק. ניתן לשחרר את זה כשמזיזים את הראש הרבה לימין ואז אפשר לפתוח את הפה אבל אחרי זה המצב חוזר. האם זה משהו נפוץ?

05/09/2005 | 20:23 | מאת: מ

http://www.dentalinfo.co.il/metopalim/tmj/tmj_clicks.htm אבל בימים האחרונים זה עבר למצב שאי אפשר לפתוח פה גדול.

13/09/2005 | 15:04 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום! בעיות במפרק הלסת ניתנות לטיפול שמרני שאינו כירורגי או בטיפול כירורגי. על מנת לקבוע את צורת הטיפול יש להבדק במרפאות פה ולסת בברכה ד"ר מיכה פלד.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות