דלקת חניכיים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

05/09/2005 | 16:56 | מאת: אריאלה

שלום רב מאתמול יש לי דימום ב 3 שינייים העליונות הדימום בעיקר בקו החניכיים החיצוניים ברגע שאני מצחצחת את השיניים החניכיים שורפות. ומדממות. אתמול הייתי אצל הרופא ושהוא ראה את הצילומים של אותו שן, אמר שאין מה לעשות זו לא בעיה בשן אלא בחנייכים ויש לצחצח היטב ולנקות עם חוט. באותו רגע לא שמתי לב שהדימום גם בשיניים הסמוכות. רציתי לשאול מה דעתך האם זה מעיד על דלקת מתקדמת או פשוט עם צחצוח נכון הדלקת תעבור והאם הדבר שכיח. בתודה מראש המודאגת <scRIPT type=text/javascript></scRIPT> <scRIPT src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js" type=text/javascript> </scRIPT>

12/09/2005 | 14:48 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לאריאלה שלום! כדאי לפנות לניקוי אבן אצל שיננית אשר תדריך אותך גם לגבי צחצוח נכון של השיניים ושמירה על בריאות החניכיים. בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות