סד שיניים לזמן שינה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

04/09/2005 | 15:00 | מאת: משה

שלום, האם סד לילה לשיניים (שיניים עליונות בלבד) צריך להיות מונח כולו על השיניים התחתונות בזמן סגירת הפה, או מספיק שיש נגיעה חלקית ? בברכה, משה

05/09/2005 | 16:37 | מאת: אברהם

בהמשך לשאלתו של משה, שמעתי שיש שני סוגים: קשה וגמיש. האם סד מסוג קשה שאינו בנוי כהלכה עלול לגרום לנזקים? בתודה

05/09/2005 | 17:17 | מאת: רות

אברהם כתב/ה: > > > בהמשך לשאלתו של משה, > > שמעתי שיש שני סוגים: קשה וגמיש. > > האם סד מסוג קשה שאינו בנוי כהלכה עלול לגרום לנזקים? > > בתודה ערב טוב האם סד קשיח יכול להזיז שן לאחר תקופה של שימוש? בברכה רות

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות