קרום או שכבה לבנה צהובה אחרי עקירה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

22/10/2022 | 18:35 | מאת: מירב

שלום. לפני מספר ימים ביצעתי עקירה כירורגית עם תפרים. 4 ימים אחרי העקירה יש מעין קרום/ שכבה לבנה/צהובה מאוד רכה באיזור העקירה. אין דימום נפיחות או חום..רק כאב עמום וממש נסבל. אני מטופלת מיום הטיפול באוגמנטין ושטיפות. איך יודעים אם זה מוגלה או משהו טבעי?

לרוב מדובר בשכבה המעידה על הריפוי הראשוני התקין ( נקראת פיברין). עצם היעדרות כאב, מפיחות, חום וכו מחזק את ההשערה. רק בדיקה קלינית עי הרופא המטפל יכולה לאמת זאת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות