כאב בשן סמוכה לאחר עקירה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

28/08/2022 | 21:13 | מאת: רון

שבועיים וחצי אחרי עקירה של שן עם סדק כואב לי בשן הסמוכה לעקירה לחץ תמידי שמורגש מאז העקירה. מה זה יכול להיות ומתי נורמלי שיחלוף? אשמח לתשובה תודה רבה

צריך לוודא שאזור העקירה עצמו נמצא במהלך ריפוי תקין. בחלק מהמקרים כאשר הריפוי איננו מתקדם יפה עדיין נותרים כאבים באזור שעבר כירורגיה ( למשל עקירה). יש להגיע לרופא המטפל לבדיקת העניין. ככל שהריפוי טוב והסימפטומים אכן קשורים לשן הסמוכה, אזי הרופא המטפל יבצע בדיקות קליניות ורנטגניות לפי הבנתו ויחליט על הטיפול המתאים גם בשן זו במידה וישנו צורך. בריאות רבה..

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות