ציסטה וטיפול שיננית לפני הניתוח

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

28/08/2022 | 10:40 | מאת: עדי

שלום שוב, כאמור עלי לעבור פרוצדורה של עקירת שן והוצאת ציסטה.האם זה בסדר לעשותהשיננית 3 ימים לפני העקירה והניתוח? מדוע מומלץ שבועיים? האם מסוכן 3 ימים בלבד לפני? תודה רבה שוב על המענה והפורום

ההמלצה על ביצוע ישיבת תחזוקה לסילוק אבנית מטרתה לצמצם את הסיכון לזיהום ככל הניתן ממקור של הפלאק ( הרובד) הדנטלי שמצטבר על השיניים וכן על המשטחים המחוספסים של האבנית. אין מניעה כלל שזה יבוצע 3 ימים לפני הפעולה שתיארת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות