חוסר טעם בלשון+חוסר תחושה בפנים..דחוף בבקשה..

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

31/08/2005 | 22:25 | מאת: שירה

שלום מזה מספר ימים אני מרגישה הרבה פחות את הטעם על הלשון, וכן אני מרגישה חולשה מעטה בשרירי הפנים - למשל, אני לא מצליחה למלא את הפה באויר ולהחזיק את הלחיים נפוחות מלחץ האויר באופן מושלם, כאילו לצד אחד של הפנים אין מספיק כח. מה לעשות?? האם יתכן שזו תופעה שתחלוף תוך זמן קצר?? אני בלחץ, תודה.

02/09/2005 | 08:49 | מאת: שירה

אני מצטערת על החוצפה והבוטות, אבל לא נראה לי סביר שיש כאן אנשים שמחכים כבר 12 יום לתגובה. לגבי אין צורך שתטרח - כבר הייתי אצל רופא משפחה, הייתי אצל נוירולוג ואני בטיפול.

04/09/2005 | 00:23 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לשירה אני שמח שכאשר ישנה בעיה דחופה עשית את הדבר הנכון ופנית לבדיקה. קשה לי להאמין שאדם הזקוק לטיפול יסתמך על עצה בפורום שמטרתו לתת מושג כללי בנושאים מסויימים או לכוון אנשים לנושאים מסויימים ובשום אופן לא לתת אבחנה סופית ובבודאי לא יכול לספק מרשם לתרופה או טיפול. בברכה ד"ר מיכה פלד

04/09/2005 | 00:20 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לשירה ייתכן ומדובר בחולשה של עצב הפנים, אם כי קשה לומר בוודאות , כדאי לגשת ולהבדק בברכה, ד"ר מיכה פלד

04/09/2005 | 14:07 | מאת: שירה

מושלכים החוצה, so long לחופש הביטוי.

04/09/2005 | 14:11 | מאת: שירה

למרות שיש לי לפחות דוגמה אחת לפורום רפואי (ב'תפוז') ש'נתינת מושג כללי' זה אנדרסטייטמנט רציני לגביו.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות