פצע בחלל הפה.

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

26/08/2005 | 21:22 | מאת: עדי

שלום, זה זמן רב, כארבעה חודשים ! שאני סובל מפצע בשני צידי חלל הפה (בדיוק בחלק הפנימי של הלחי). הפצע אינו נקודתי אלא מתפרש על כל הלחי הפנימית משני צידי הפה (צד ימין יותר משמעותי). תופעות הלוואי הנם שאיני יכול לשתות שתייה חמה (קפה, תה מרק) בלי לסבול וכל דבר שמעט חריף (אפילו משחת שיניים) הופכת לבלתי נסבלת. בהתחלה נתנו לי שתי משחות שאחת מהן הייתה מאוד מומלצת, Oracort אבל לא עזרה במיוחד. רציתי לשאול האם התופעה מוכרת ומה הדרכים לטפל בזה. תודה.

04/09/2005 | 00:33 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לעדי כדאי לבצע ביופסיה על מנת לקבל אבחנה וטיפול, רצוי בהקדם!! בברכה, ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות