דלקת בפרק הלסת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

16/08/2005 | 17:38 | מאת: יוסי

לאחר מספר ימים של סבל וכאבי תופת בחלק השמאלי של הראש (ובמיוחד באוזן השמאלית) , רופא אף אוזן גרון אבחן אצלי דלקת בפרק הלסת אבחנה: temporomandibular joint dis left כמו כן קיבלתי משככי כאבים , טיפות אוזניים ומשחה לאוזן , אך כל זה לא עוזר ואני ממשיך לחוש בכאבים עזים באוזן וכתוצאה מכך במיגרנות חזקות , שאלתי: מה ניתן לעשות כנגד הכאבים? כיצד דלקת בפרק הלסת נגרמת והאם זה מדבק? כמה זמן עד שתעבור הדלקת? בתודה יוסי

19/08/2005 | 07:18 | מאת: ד"ר מיכה פלד

ליוסי ישנן אופציות טיפול שונות כטיפול בבעיות במפרקי הלסת החל מנוגדי דלקת שאינם סטרואידים, סדי ליליה ועד לפעולות יותר פולשניות כמו שטיפה של המפרק והתערבות כירורגית. יש לבצע אבחנה מעמיקה ולשקול את אופציות הטיפול במרפאות פה ולסת או במרפאה המתמחה בסגר ומפרקי לסת. בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות