ברוקסיזם

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

14/08/2005 | 22:42 | מאת: יערה

שלום, שמעתי שברוקסיזם יכול לנבוע מטפילים. רציתי לדעת מה הקשר ובאיזה איזור של הגוף טפילים כאלה נמצאים? תודה.

18/08/2005 | 08:10 | מאת: טל

טפילים יכולים להיות בכל מקום, תלוי בסוג הטפיל. ישנה מעבדת מזור בפ"ת שבודקת הימצאות טפילים. כשיש ph תקין בגוף, טפילים לא אמורים להתקיים. נסי להיזכר מהו טיפול השיניים שקדם לבעיה הזו. אולי את רגישה למתכות של כתר מסוים, אולי הוא נבנה גבוה/נמוך מדי, אולי שויפו לך שיניים חיוניות, אולי את רגישה לאמלגם. המון בריאות.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות