פצעים בחך הרך

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

10/08/2005 | 19:54 | מאת: צור אור

שלום רב, מדי פעם מופיע לי בחך הרך פצע (מן מורסה עם דם) שכואב לי והוא נעלם אחרי יום יומיים. הדבר חוזר על עצמו במשך השנתיים האחרונות כמה וכמה פעמים. עלי לציין שאני מרכיבה תותבת עליונה אולם הפצע לא מגיע לשם כלל. בכלל כל החך שציינתי הוא רגיש במיוחד. מה דעתך? ממה זה יכול לנבוע?

19/08/2005 | 07:05 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לצור כדאי להבדק במרפאות פה ולסת על מנת לבחון את אופי הפצע. ייתכן ומדובר בפצע הנובע מזיהום בבלוטת רוק קטנה, ייתכן וישנו גורם של טראומה לחך וייתכן אף מקור גידולי. בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות