לשון גאוגרפית

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

09/08/2005 | 23:41 | מאת: שני

לבני בן השנה וחצי הובחנה לשון גאוגרפית- זה מתבטא בכתמים לבנים על הלשון אשר מחליפים מקום מפעם לפעם, די דומה למראה של פיטריה אולם הרופא שבדק אותו טען שמכיוון שהכתמים משנים את מקומם סביר להניח שזאת לשון גאוגרפית.בנוסף ישנם ימים שהוא מאבד את תיאבונו ובימים אלה הלשון נראת יותר מוזרה מבדר"כ. האם כדאי לבדוק את הלשון שוב אולי הרופא טעה באיבחון שלו או שקיים קשר ישיר בין המצב של הלשון לחוסר התיאבון שלו או שאין קשר בין השניים. בתודה מראש שני.

19/08/2005 | 07:00 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לשני לשון גאוגרפית איננה מצריכה טיפול, אם כי לא ידוע לי על קשר בירידה בתאבון בעקבות לשון גאוגרפית. במידה והנך חוששת אין זה פסול לקחת חוות דעת שניה. בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות