כאבי אוזנים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

09/08/2005 | 11:56 | מאת: דגנית 41

שלום מזה כחודשיים יש לי כאבים שמתרחשים בעיקר בלילה הכאבים ממוקדים בתוך האוזן הימנית אפילו לישון על הצד הימני של הראש גורם לי לכאבים שמגיעים עד לצוואר כבר היית אצל רופא אף אוזן גרון ששלל דלקת ובקש ממני להגיע למחלקת פה ולסת אינני חורקת שיניים וחשוב לציין שלפני 17 שנים עברתי עקירה של שן בינה כלואה שהיתה אמורה לגדול בזוית כזו שאי אפשר היה לסגור את הפה תודה על תשובתכם

15/08/2005 | 11:04 | מאת: דגנית 41

19/08/2005 | 06:56 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לדגנית שלום! ייתכנו כאבים באזור האוזן כתוצאה מבעיה במפרקי הלסת , שיכולה לנבוע לאו דווקא מחריקת שיניים. בברכה "ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות